Mitt liv: När ögonen går i kors

Blä, mina ögon går i stort sett i kors just nu. Jobbat hela dagen och stirrat in i datorskärmen alldeles för länge. Men jag måste få saker och ting gjorda. Fast jag erkänner väl att jag måste bli bättre på att planera (som vanligt) och göra de saker jag planerat, när jag planerat att jag ska göra dem. Hur det går? Nja, sådär.

Det här blir i alla fall det sista jag skriver för dagen. Sedan ska jag inta sängen. Punkt.

Jag har velat fram och tillbaka i evigheter kring vilket tema jag ska ha på bloggen, vilket namn den ska ha och vad den ska handla om. Men nu har jag äntligen kommit på det, som ni kanske märker. Det här är en blogg om mitt liv som frilansjournalist och författare, precis som innan (fast då gick bloggen under malinengelbrektsson.wordpress.com). Det är också en blogg om att göra karriär som ung kvinna.

Det här är den slutgiltiga designen för bloggen ett bra tag framöver, så jag hoppas att ni gillar den och att ni stannar kvar för att läsa peppande inlägg.

Med det sagt säger jag: godnatt!