Mitt liv: Ert skitsnack eldar min passion

Hon försöker och vill bara bli känd. Hon får sig själv att framstå som en bitch. Hon är ju den som i själva verket är dum i huvudet. Att hon har varit mobbad är en historia som hon bara hittat på för att få uppmärksamhet. Hon är en mytoman. Hon är en hora. Hon är idiot.

Efter min medverkan i dokumentärserien om mobbning, Det handlar om dig, möttes jag såväl av positiva reaktioner som negativa. Jag sög åt mig all kärlek men valde aktivt att inte lägga någon vikt vid eller kommentera de negativa kommentarer som spreds som en löpeld bland alla haters på sociala medier.

I samband med att just mitt avsnitt sändes revs internet av alla haters. Ett inlägg om mig publicerades bland annat på Facebook och utan att gå in i detalj kan jag säga att folk gick loss med sitt hat. Det är ingen nyhet att internet är en plattform där människor gömmer sig bakom en datorskärm och gottar sig i just det, hat. Jag är även väl medveten om att man som offentlig person många gånger, om inte alla, får både ris och ros. Det finns två typer av människor online och i verkligheten: de goda och de onda. Oftast är det lätt att se förbi all positivitet och fastna vid det negativa som sägs om en. Men det goda vinner alltid i slutändan.

Jag har valt att inte kommentera den negativa vågen av hat som jag möttes av efter min medverkan, och jag kommer inte att kommentera det vidare heller, men jag känner ändå ett behov av att poängtera en sak.

Jag är en stark individ som trivs med mig själv, som har en stark självkänsla och jag vet vem jag är och vad jag vill. Jag är mig själv. Jag står för mina tankar och åsikter och räds inte ryta ifrån. Jag har ett liv med två nära vänner vid min sida. Jag har en hund. Jag har en häst. Jag har en bra familj. Jag har en karriär. Jag har framåtanda. Jag har visioner, drömmar och mål. Och jag är fast besluten om att uppnå dem – vartenda litet mål, alla visioner och de största av alla mina drömmar tänker jag uppfylla.

Jag är så stark att jag vill rikta ett tack till alla er haters som snackar bakom min rygg och som skriver de där kommentarerna som fylls av rent och skärt hat. Jag vill, från djupet av mitt hjärta, tacka er för att ni använder er tid och er energi åt att prata om just mig. Det gör mig oerhört generad att jag uppenbarligen för er är så pass intressant att ni aktivt väljer att skapa en lång diskussionstråd, om mig. Jag känner mig fullständigt hedrad. Jag blir glad av att läsa era elaka kommentarer, era kränkningar. Jag känner mig nästan som en kändis tack vare er uppvaktning av hat.

Jag vill tacka er, alla haters, för att ni uppenbarligen ser mig som ett hot och avundas mig. Med era lögner om mig vill jag bevisa er motsatsen. Tack vare er sporras jag att fortsätta arbeta hårt, att fortsätta vara den där tjejen som ni läser om och ser på tv och som ni tvingas se lyckas – när ni själva sitter där bakom datorskärmen utan att egentligen inte ha uppnått någonting. Alls.

Ert skitsnack eldar min passion. Tack.