Karriär: Inspirationen sviktar

De senaste två veckorna har jag nog inte skrivit särskilt mycket, överhuvudtaget. Det är som om jag tappat alla mina krafter och inspirationen är puts veck. Innerst inne vill jag bara skriva de där grymt bra texterna här på bloggen, skriva inspirerande inlägg och vara allmänt framåt och arbetsam – men nu är det totalt stopp.

Kanske borde man låta sig själv ta en paus ibland, vilket jag ju nu gjort, men nu vill jag komma på spåret igen. Jag vet bara inte riktigt hur jag ska få tillbaka den där känslan av glöd och passion i skrivandet.

Jag har sakta men säkert börjat skriva igen och komma igång, men ändå är det något som håller mig tillbaka. Usch, jag hatar att känna så här. Fast jag får helt enkelt göra det bästa av situationen och försöka. Något som är till hjälp är att göra saker jag gillar, för att få tillbaka energin, och det är ju att vara i stallet eller gå ut med hunden.

Ja, det här inlägget är luddigt, för jag vet inte riktigt vart jag vill komma i det här. Det enda jag vill få sagt är väl det här: det är okej att inte alltid vara topp.

Jag är inte det just nu.