Efterlysning: Bli kvitt kompishetsen!

Flest kompisar online och i verkligheten – vem vinner tävlingen? Vem tar flest coola och snygga bilder tillsammans med vännerna att posta på sociala medier? Är du drabbad av kompishets? Känner du att du verkligen måste ha massor av vänner för att av omgivningen faktiskt anses vara någon? Bli sedd? Bli uppmärksammad? Bli bekräftad? Räcka till?

Just nu skriver jag en artikel om att dissa kompishetsen för tjejtidningen FRIDA. Vill du ha chansen att vara med i tidningen? Jag söker:

  • En tonårstjej som med namn och bild vill berätta om att hon drabbats av kompishets – alltså, känner ett stort behov av att ha massor av kompisar online och i verkligheten.
  • Tre tonårstjejer som kortfattat vill berätta om varför de känner ett måste om att ha mycket vänner.
  • En expert som vill ge fördjupning på ämnet.

I det moderna samhället är det lätt att stor fokus läggs vid antalet kompisar, kontakter, vänner man har att posera med på sociala medier. Ibland är det lätt att låta det definiera oss. Men allt handlar inte om att ha flest vänner eller flest följare och tilltalande sociala bilder på Instagram.

 

För att ha chans att vara med i tidningen behöver du: ha högupplösta bilder på dig själv som är tagna med systemkamera – EJ mobilbilder eller bilder tagna med webbkamera, helst kunna gå ut med namn och bild.

Är du under 18 år behöver du målsmans tillstånd.

Skriv och berätta om varför du känner kompishets till: info@malinengelbrektsson.se.