Mitt liv: Ledig dag

Jag är så proppmätt! Har nyss ätit och tränat på gymmet. Jag bor ju fortfarande hemma och hela huset ser ut som skit, så jag tänkte göra en storstädning tills päronen kommer hem – med lite hög musik till det borde det inte bli alltför tråkigt. Torka, damma, piffa till det. Slänga in någon tvätt. Dammsuga. Gå ut med soporna. Det är väl det minsta jag kan göra när jag bor hemma fortfarande, 20 år gammal.

Mitt mål är att flytta hemifrån till våren, men mycket kräver att jag har lite tur nu arbetsmässigt och inte minst med att minska mina utgifter. Det här halvåret har inte varit på min sida. Utgifter, utgifter, utgifter. Visst, det är dyrt att ha häst och hund, men kom igen – måste allt verkligen hända mig? Skador på hästen och hunden, bilen går sönder och kostar tio tusen att laga den och ja … jag vet inte vad jag betalar snart för allt som bara ska gå sönder heeela tiden.

Nu är det min tur att ha tur. Punkt.

Efter att jag röjt lite här hemma så blir det stallet i några timmar. Nä, gud, allt jag tänker på nu är hur mycket jag vill skaffa mitt eget place. Men här i lilla Uddevalla finns det ju baaara 3:or och 4:or utlagda, bara några få 2:or på skitställen där ja inte vill bo. Tröttsamt. Nä, nu ska jag städa!