Mitt liv: Mötet

I går hade jag ett spännande möte som jag hoppas gick bra – mer än så kan  jag inte riktigt säga, mer än att det handlar om ett potentiellt samarbete i företaget. Nu är det bara för mig att vänta och hålla tummarna. Men utifrån att jag satt i drygt 1,5 timme i samtal så känns det ändå rätt positivt. Vi hade mycket att prata om och det kändes som om jag fick rätt vibbar.

Safiras tass har läkt fint, men den ska fortsätta rengöras och hållas under uppsikt. Hon går dessutom fortfarande på smärtstillande och antiinflammatoriskt, och det ska hon göra i fyra dagar till. Trampdynan kommer växa fram till rätt tjocklek igen, men det tar nog ett tag, så hon får gå med sin gulliga sko på sig när vi är ute till skiktet är tjockare.

Nu ska jag käka frukost, gå ut med Safira, sedan träna och sedan jobba i skobutiken hela helgen. Mitt mål är ju att kunna gå tillbaka helt till företaget, förra året sålde jag grymt bra, men det här året har det blivit lite mindre. Jag kände väl att jag ville komma ut och träffa människor lite mer än att bara sitta hemma och jobba ensam, så det var delvis därför jag sökte vikariatet i skobutiken. Men nu börjar jag hitta tillbaka till den där glöden och passionen för att skriva och ta mig framåt som frilansare, så nu bör skrivarjobben rulla på mer.