Jag har totalt tappat fokus

Jag är så trött på folk som börjar höra av sig bara för att sedan, plötsligt, bara sluta höra av sig. Som om de inte ville något annat än att prata och sedan försvinna. Och jag är trött på att vara den som alltid ska behöva ta det första initiativet till kontakt. Snälla, kan folk inte bara bli lite mer rakryggade och säga om de inte vill snacka mer eller tvärtom. Blir. Så. Trött. Därför har jag beslutat mig för att dra mig tillbaka.

Den senaste tiden har jag faktiskt försökt att lägga mer tid på mitt sociala liv än karriären. Jag kände ett tag att vänner och personer runt omkring mig behövde få mer av min tid. Och delvis för att de bad om det och flera gånger påpekat det. Men nu känner jag bara, inte bara vad gäller vänner utan just det sociala livet i sig, att jag inte orkar.

Jag har totalt tappat fokus. Låtit mig själv svepas med. Förlorat kontrollen.

Tidigare gick allt så bra. Allt flöt på. Men nu känns det som om allt bara rasat samman av någon anledning. Därför har jag beslutat mig för att dra mig tillbaka till mina gamla rutiner och strukturera upp mitt liv igen.

För mig är det karriären som nu återigen står i fokus. 2014 var mitt bästa år, någonsin. 2015 har bara gått åt helvete sett till min karriär som författare slash journalist och jag har inte uppnått de mål som stod på listan. Det här året har jag i stort sett bara haft en jävla massa otur. 2016 ska bli mitt år i karriären. Punkt. Och det är bara det jag kommer fokusera på nu och lägga energi på. Allt annat får komma i andra hand.