Mitt liv: 2016 – året då jag ska klättra på karriärstegen

Den senaste tiden har jag funderat mycket kring vad jag lyckats åstadkomma hittills i mitt liv, inte minst i karriären (som jag ju brinner för), och kommit fram till att det finns så mycket mer jag vill uppnå. Jag känner mig inte klar någonstans. Jag vill ta mig vidare nu. Jag måste ta mig vidare. Det är någonting inom mig som bara får mig att vara helt sprallig, lite som om det kliar i fingrarna.

2014 var mitt bästa år i karriären som frilansjournalist och författare. Jag gav ut min första bok och det var mycket som hände i media just det året, vilket var väldigt kul. 2015 blev lite lugnare vad gäller mitt företag. Jag hade jobbat hemifrån ett bra tag och bara skrivit och kände att jag behövde komma ut och socialisera mig, träffa människor, så jag började jobba lite i en skobutik (och där är jag fortfarande kvar). Året som gått har väl inte riktigt gått som jag planerat, förutom att jag ju faktiskt fått möta människor mer. Min andra bok som skulle komma ut, kom aldrig ut (på grund av ett förlag som inte alls höll sig till det avtal jag skrivit med dem – men det är en annan historia), och jag har generellt sett bara haft en himla massa otur. Jag har liksom inte kommit vidare.

2016 har precis börjat och det här året ska bli det år då jag fortsätter klättra på karriärstegen. Nu har jag satt upp flera olika mål som jag tänker uppnå, varav två av dem är: a) att ge ut min andra bok själv och b) gå tillbaka helt till att arbeta i mitt egna företag.