Mitt liv: Karriären går före allt

Och återigen har jag tills viss del tappat fokus. Fy, så dumt av mig. Men nu säger jag hejdå till energitjuvar som ändå inte är värda varken mig eller min tid. Dags att ta nya, djupa andetag. Fortsätta där jag var innan och hitta nya vägar att gå. Att enbart rikta fokus på min karriär, mina mål och mina drömmar.

Något jag borde bli bättre på är att älska mig själv för den jag är: att inte låta andras tankar och värderingar definiera mig. Jag definierar mig själv. Punkt. Jag kommer jobba mycket på det nu, det där med att bara göra saker för min egen skull och sluta ta skit från andra. Och säga ifrån när folk beter sig som as. Jag vill umgås med mina vänner, ha kul, jobba, älska mitt liv. Älska min egen tillvaro så pass mycket att jag typ skulle kunna leva i en grotta, själv, för resten av mitt liv – och ändå inte bry mig om ensamheten. Att bara älska att vara själv.

Karriären går före allt. Jag går före allt.