Mitt liv: 23 000 visningar och …

Hade utsläpp i stallet idag och det innebär att gå upp kl. 05.30 för att sedan käka något litet och därefter åka till stallet. Det är många hästar på box just nu, så att ta ut dem alla tar ett tag. Men som tur är går de flesta att ta två och två. Det underlättar. Och snacka om att det var svinit kallt ute imorse … -15. Jag tog på mig rejält med kläder men ändå är det fötterna jag frös om mest.

Skulle egentligen varit ledig från skobutiken idag, men hoppar in och jobbar. Resten av veckan kommer bestå av jobb i butiken varvat med frilansjobb. Jag har en krönika på ett hett ämne som kommer upp på bloggen inom kort. Mitt senaste inlägg om dejtingvärlden fick rejäl spridning – så kul. Just nu har 23 000 sett inlägget och det har fått 81 delningar på Facebook … heeeelt sjukt! Det räknade jag inte med när jag postade det :O Och jag var inte direkt supernöjd med just strukturen på inlägget heller när jag postade det, tycker att mina krönikor är lite mer bearbetade annars, men jaja! 🙂

Nu måste jag rusa!