Mitt liv: Fantastiska bilder

 

Alltså, som jag längtat efter att få se de här bilderna, och återigen är det fantastiska Pernilla Löfgren som ligger bakom dem. Hon är så himla duktig! Det är rätt fräckt ändå att man uppfattar sig själv helt annorlunda när man ser sig själv på kort, allt blir så mycket mer konkret liksom … som om det finns mer att se på.

Nu har jag nyss kommit hem från stallet. Jag har haft insläpp och kvällsfodring, och precis innan det testade jag det nya gymmet som ligger mitt i Uddevallas ”centrum”. Centrum och centrum, det är mer en spökstad när man väl kommer inåt ”city”. I alla fall, det var ju en omställning, om man säger så. Fräsch, snyggt, stil. Det som dock kändes lite skrämmande var att hela gymmet med alla dess maskiner och fria vikter låg i en enda öppen planlösning. Det kändes nästan för öppet. Det spelade ingen roll vart du befann dig i lokalen, folk såg varandra, överallt – hela tiden. Och kanske är det så på de flesta gym, eller också inte. På de ställen jag varit innan så är planlösningen inte densamma, det har bara inte varit lika öppet. Jag får helt enkelt ge det en vecka och se om det är något för mig eller inte.

Jag är så sjukt trött. Nu ska jag ta en varm dusch och sedan glo på någon film eller tv-serie innan jag slocknar. Imorgon är en ny dag.