Mitt liv: Black n white tuesday

Trots att du verkar vara så snäll och rar så kan du ha otur med kärleken. Ta det lugnt och vila ditt romantiska jag från allt vad kärlek heter. I spel vinner du inte mycket, här verkar pengar osäkra. – Horoskopet av Heikki Vesa (2016-01-19, GT)

Det är något med mig och horoskop. Jag har alltid läst mitt horoskop (jag är fisk) och alltid haft det som något litet att leva efter, för det sjuka är att det som står på ett eller annat sätt alltid tycks stämma in på mitt liv vid ett givet tillfälle. Däremot ställer jag mig tveksam till det där med kärlek och relationer: det står typ aldrig att det kommer gå bra. Kanske är det ett tecken på att jag är meant to be single and ready to mingle … typ, för resten av mitt liv – haha!

Hur som helst, nyss käkat frukost och ska nu göra mig i ordning. Sedan behöver jag städa, gå ut med hunden, träna, jobba och åka till stallet. Det är min dag i en summering.

Läser ni era horoskop?

IMG_4933IMG_4938IMG_4940IMG_4941IMG_4942IMG_4946