Be so good they can’t ignore you

… det är vad det handlar om: att vara den mest ultimata och sanna versionen av sig själv. Det är något jag alltid försöker tänka på, att inte ändra mig för att tillfredsställa någon annan eller för att passa in. Jag är jag, och gillar du inte den jag är, tack och hej. Jag tror på att omringa sig av rätt människor och att inte låta andra styra dina val, tankar eller åsikter.

Våga rensa bort alla negativa människor som finns i ditt liv just nu. Det har jag gjort.

Nog om det, idag har jag varit uppe tidigt för att hinna med ett pass på gymmet innan jobbet. Nu ska jag göra mig i ordning, sedan gå ut med hunden, sedan åka till stallet snabbt och sedan jobba. Ja, mina dagar är minst sagt välplanerade. Det är mycket som ska hinnas med.

Ni har väl inte glömt att följa mig på Instagram?