Allt om helgen

Måndag och jag är ledig. Jag började dagen med en löprunda tillsammans med hunden för att testa min nya träningströja. 5 kilometer ute i skogen med mycket backar. Det var härligt. Jag kom in i andra andningen rätt snabbt och sedan flöt det på fint – kände att formen var över mina förväntningar. Det blev årets första löprunda ute. I plusgrader, som tur var.

Men vad hände i helgen då?

Helgen kantades av drinkar, god mat och trevligt sällskap. I lördags fyllde jag ju 21, så jag hade bokat bord på kvarterskrogen för mig och mina trogna följeslagare (vänner). Vi möttes där runt 19-tiden och började kvällen med att fylla våra hungriga magar. Jag tog min favorit med fläskfilé, oxfilé, pepparsås och beasås med klyftpotatis. Och något alkoholhaltigt till det, såklart.

Efter att vi käkat bestämde vi oss för att dra vidare till Varvet, så det gjorde vi. Där fortsatte kvällen med drink efter drink efter drink. Jag bjöds på allt från äckliga drinkar till riktigt goda. Kvällens diss blev den ofantligt äckliga drinken som vi kom att kalla för ”en rökig jävel” och kvällens godaste fick ju självfallet heta ”en fruktig jävel”. Vi blev ett stort gäng, mellan 9-11 personer som hängde ihop hela kvällen, vilket var superkul. Men jag skulle ju jobba dagen efter så jag tog det lite lugnt. Hyfsat i alla fall.

Det var många som skrev grattis till mig både på Facebook och sms, återigen, stort tack. Sedan blev jag dock riktigt besviken på att en viss person aldrig ens hörde av sig eller skrev grattis, något som jag förväntat mig … väldigt synd med tanke på att jag kom ihåg den här personens födelsedag. Fast så känner jag bara, aja, skitsam – hade det funnits ett ömsesidigt intresse så hör man av sig. Men tydligen inte, då.

Hur ser min dag ut?

Jag ska laga mat innan jag fortsätter med något annat. Sedan har jag en del att göra på min to-do-lista, som att åka till stallet och skriva lite jobb!