Det här får mig karriär-motiverad

För att bli motiverad att arbeta mer målmedvetet och hårdare mot mina drömmar och mål så finns det några grejer som får mig extra karriär-motiverad.

Taylor Swift

Jag. Älskar. Taylor. Swift. De som känner mig vet att hon är min enda förebild. Jag kan spela hennes låtar tusen gånger om utan att tröttna. Den här tjejen är så grymt inspirerande. Alla framgångar hon nått har hon uppnått helt själv. Hon är tjejen som växte upp på landet som blev en av dagens mest uppskattade kvinnliga artister. Ja, wow, ni som inte följt hennes resa – jag beordrar er att se en dokumentär om hennes liv. Och någonstans drömmer jag om att göra samma resa som hon: att arbeta mig till alla mina framgångar helt på egen hand och bevisa alla som inte tror på mig att de har fel, för jag kan.

Taylor-Swift-main_tcm25-394550

Mina drömmar 

Jag drömmer om att bli Sveriges yngsta bästsäljande ungdomsförfattare, nja, inte bara Sveriges – jag vill bli en internationellt bästsäljande författare. Det är min absolut högsta dröm. Jag kommer nå det här målet. Jag tänker börja med Sverige.

liberal_fascism_best_seller_copy

Träning och hälsa

Jag mår som bäst när jag får träna och må bra, vara i stallet och släppa allt som finns runt omkring. Då samlar jag ny energi.

images

Framgång

När jag får njuta av mina framgångar och när jag uppnår nya framgångar mår jag bra. Det blir ett kvitto på att mitt hårda arbete lönar sig.

success_baby