The life-changing magic of not giving a fuck

Det är lika enkelt som det är svårt: att bestämma sig för att strunta i vad folk tycker och tänker om dig. Men egentligen har du allt att vinna på att ha en ”fuck it”-attityd. Du blir gladare, mer nöjd med ditt liv och en härligare person att hänga med. Gör dig själv nöjd och glad istället för att pleasa alla andra.

Jag rensar bort vänner online och i verkligheten för att slippa må dåligt av energitjuvar. Jag lägger inte tid eller energi på personer som inte lägger tid eller energi på mig. Jag väljer istället att tänka, aja, fuck it.

Det är inte att vara självisk, ändå är det just det, fast det är att vara självisk på ett bra sätt. Varför ägna tid, tankar, känslor eller energi på personer och saker som inte gör dig glad? Jag ställde mig samma fråga och bestämde mig för att ha en attityd där jag inte kunde bry mig mer. Fuck it.