Modemåsten: klänningar

Klickade hem produkterna på bilden ovan igår. Jag vet inte vad som hänt med mig men helt plötsligt har jag blivit helt galen i kläder. Klänningar framförallt. Jag tycker det är så lätt att ta på sig. Det räcker med ett par tunna tights och ett par snygga skor till och något smycke så är det klart. Det är snyggaste jag vet just nu: klänning och någon snygg frisyr med färgglada läppar. Därför var jag ju bara tvungen att beställa ett läppstift också, fast i en lite mattare men ändå stark färg.

Min stil är väldigt varierad. Jag tar på mig det som är snyggt och så är det inte mer än så. Ibland gillar jag att ta på mig något i stil med den svarta klänningen ovan, något som är lite mer avslappnat men snyggt och kanske till och med lite sportigt. Andra gånger gillar jag att ta på mig något som går i stuk med äldre stilar, som den randiga klänningen ovan, den går ju lite i stil med typ – jag vet inte, men jag får känslan av en stil som min mamma kanske hade när hon var ung? Haha!

Allt på bilden kommer från Nelly.