Inte så lost längre

God morgon världen!

Jag känner mig inte så lost längre. Saker och ting rullar på rätt bra nu. Glöden, passionen, framgångarna börjar sakta men säker rullar på. Det känns skönt. Och jag tror att jag har accepterat faktumet om att det är okej att falla tillbaka ibland och tappa fotfästet för att kunna komma tillbaka med nya perspektiv – inte minst ny energi. Det gäller ju att hitta en balans som håller hela vägen, där både vardagsgrejerna hinns med samtidigt som karriären ska ”blomstra”.

För er som inte vet det så arbetar jag mycket med appar.se – tillsammans med en grymt duktig kille från Stockholm – och det är kul att se att vår sajt börjar komma igång igen. Vår sida låg på is ett bra tag innan vi båda började om och strukturerade om hela konceptet och sajten. Men nu är vi också på fötter igen. Söker man på ”app nyheter” på google ligger vi just nu på förstasidan, och söker man på bara ”appar” så ligger vi på fjärde sidan (fast vi kommer snart ha jobbat upp oss till första sidan!).

Appar.se är alltså Sveriges största sajt om app nyheter. Vi rapporterar om de trendigaste apparna helt enkelt. Så letar du efter mer information om en specifik app eller vill att vi skriver om den trendigaste appen just nu (enligt dig) – tveka inte att klicka in dig på sidan eller höra av dig till oss. Tips eller andra funderingar kan ni alltid maila till mig på malin@appar.se.

Jag jobbar ju inte bara med att skriva om appar. Nu kommer jag även börja inleda ett samarbete som skribent med Speak UP! (en app där man kan rapportera om mobbning), och jag kommer även att börja jobba lite med Bröllopsmagasinet som frilansande skribent. Utöver det flyter det på med frilansjobb, vilket känns skönt, och bloggen är ju igång nu med – även om det kan bli lite luckor mellan inläggen ibland, hehe.