HT17

Längtar tills höstterminen drar igång. Jag har kommit in på socialpedagogiska programmet på högskolan väst och börjar nu i augusti. Kommer bli så kul! Jag har redan köpt mig ett nytt skrivbord där jag kommer spendera typ de tre kommande åren av mitt liv. Det här blir en ny utmaning för mig. Men det ska bli spännande att läsa nya kurser, träffa nya vänner och få uppleva något nytt. Kika in min skrivarhörna nedan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s