Om

Om Malin Engelbrektsson 

För några år sedan, i gymnasiet, upptäckte jag att min passion för att skriva vuxit sig så pass stark att jag bara inte kunde tänka mig ett liv utan det. Jag hade skrivit dagbok sedan barnsben, dikter och kortare noveller. Jag älskade det. Och gör fortfarande. Därför bestämde jag mig för att satsa helhjärtat på en karriär som frilansskribent, startade min egna firma och började jobba stenhårt för att kunna uppnå mina mål (och så klart kunna försörja mig på skrivandet). Så jag bestämde mig för att satsa på en frilanskarriär, vilket låter glamouröst, men för det mesta innebär det en hel del hårt arbete och långa dagar.

Sedan dess har jag fått möjligheten att inte bara skriva en bok, utan två (snart tre) – och jag har fått äran att samarbeta med en mängd olika tidningar (stora!). Jag har också varit med i flera olika tv-program, tidningar och radioprogram. Till och med en tv-serie. Och, hey, jag är bara 20 år. Kanske är jag lite halvt skräckslagen att min karriär hittills gett mig så många framgångar, men jag har väldigt roligt.

Jag är ingen internationellt bästsäljande författare eller mega-känd profil. Jag är bara en frilansjournalist och författare med skrivarglöd ända ut i fingertopparna, skit under naglarna från några timmar i stallet, som fortfarande bor hemma, och som älskar att skriva om hur vi alla kan skapa våra egna karriärer och designa våra egna liv.