Snävare inriktning – ny arbetsplats imorgon

För er som inte vet så studerar jag just nu till socialpedagog på Högskolan Väst. Det är första året jag går och det är minst sagt något annat än plugget i gymnasiet. Programmet är obeskrivligt bra. Det är nästan så jag tycker att alla borde gå det här programmet för det handlar så mycket om människan som social varelse och man lärt sig saker man aldrig tänkt på förut.

Eftersom jag nu pluggar så har jag även bestämt mig för att göra en snävare inriktning i mitt jobb, så imorgon kommer jag gå bredvid mitt första pass som boendestödjare. Min roll kommer innebär att ge stöd och service utefter brukarnas olika behov och jag kommer möta väldigt många olika människor, med olika möjligheter och förutsättningar. Det ska verkligen bli sjukt utvecklande och roligt. Jag som annars också jobbar inom LSS känner att jag utvecklas kunskapsmässigt rätt så snabbt nu i och med min utbildning, så därför känner jag att jag även behöver följa med i utvecklingen jobbmässigt.